Versterk ons team

De Zilverberk is een startende multidisciplinaire groepspraktijk ontstaan vanuit de nood om voor de patiënten en cliënten meer verbinding te kunnen maken tussen lichaam en geest. Dit doen we door meerdere disciplines onder één dak samen te brengen. Samenwerken is dus een belangrijke pijler, al zijn we allemaal collega’s die ook nood hebben aan zelfstandigheid en vrijheid om een eigen weg te vinden.

Praktijkruimte Eeklo

Je werkt mee de uitbouw van onze multidisciplinaire groepspraktijk. Het maandelijks vergadermoment met intervisie is hierin een belangrijk pijler. Communicatie is onze andere pijler, waarbij de spontane babbels onder collega’s voor ons even belangrijk zijn als de vergadermomenten. Tenslotte is De Zilverberk een praktijk waar graag ruimte gemaakt wordt voor de verschillende professionele interesses en de creativiteit van elk lid van ons team. Dit helpt ons niet alleen groeien als individu, maar ook als team en praktijk.

Er zijn 4 mogelijke ruimtes te huur, die in verschillende thema’s reeds volledig zijn ingericht. Er is een gemeenschappelijke wachtzaal met aangrenzend toilet, kleine keuken, berging met kleine lockers voor persoonlijk materiaal, privé badkamer met toilet voor de collega’s en een kleine binnentuin. Alle ruimten zijn voorzien van een verplaatsbaar scherm, de mogelijkheid om tijdens de gesprekken te verluchten alsook dispensers met handgel.

Praktijkruimte Eeklo

De ruimtes worden per dagdeel gehuurd, bestaande uit 4u30min. Je bent vrij om in te stappen in het aantal dagen of dagdelen dat je wenst te werken. Je staat hierbij ook in voor de beheer van jouw eigen agenda.

De praktijk is gelegen langs één van de uitvalswegen van Eeklo, vlakbij scholen, een woonzorgcentrum, een CGG, het industrieterrein en op slechts enkele kilometers van het nieuwe ziekenhuis van Eeklo.

Spreekt onze werking jou aan of wens je vrijblijvend wat meer informatie? Geen probleem. Stuur gerust vrijblijvend een mail om te duiden waar je naar op zoek bent of maak gebruik van het contactformulier.

Groepspraktijk Eeklo
Praktijk De Zilverberk
Groepspraktijk Eeklo

Contactformulier

Bezig met verzenden, even geduld...

Gelieve me te bellen :

Website door Clever-Web