Nieuws

Nieuws

GRATIS loopbaancoaching voor niet-beroepsactieven

Heb je de afgelopen 2 jaar niet gewerkt of geen opleiding gevolgd maar heb jij goesting om er terug in te vliegen en jouw talenten te ontdekken? Dan heb ik een onweerstaanbaar aanbod voor jou:

Volg een GRATIS loopbaanbegeleidingstraject van max. 7 uur en ontdek welke talenten je hebt en hoe je deze kan inzetten op de arbeidsmarkt!

Heb jij interesse? Stuur een mail "ja, ik heb goesting" naar shirley.vandendriessche@praktijk-de-zilverberk.be en ik kijk samen met jou of je aan de voorwaarden voldoet en hoe we samen aan de slag kunnen gaan. Bellen of een sms sturen kan natuurlijk ook: 0471 08 53 53

Tot gauw?!

Groetjes,
Shirley

Nieuws

Afscheid Cindy

Door een nieuwe carrièrewending stopt de samenwerking met onze voedingsdeskundige Cindy. We zullen haar enthousiasme missen!

We wensen Cindy veel succes en hopen dat de passie voor voeding en voor haar vak, haar nog veel mooie dingen mogen brengen in haar verdere carrière!

Van harte bedankt Cindy!

Nieuws

Dankjewel!

We hebben van harte genoten van onze opendeurdag! Dankjewel voor jullie aanwezigheid, jullie interesse en jullie enthousiasme.

Kon je er niet bij zijn, of heb je nog vragen, aarzel niet om ons te contacteren.

Nieuws

Welkom Lizan!

Lizan start op maandag 12 september als psycholoog voor volwassenen. Je kan reeds een afspraak plannen bij haar, haar contactinformatie vind je via deze link.

Lizan werkt reeds als zelfstandige in bijberoep in het Gentse, en neemt nu de stap om volledig zelfstandig te worden door dit te combineren met werken in onze praktijk. Ze volgt ook een opleiding binnen de psychoanalytische therapie.

Daarnaast heeft Lizan reeds ervaring in de cognitieve gedragstherapie. Binnen haar gesprekken worden beide stromingen gecombineerd om een passend antwoord te vinden op jouw vragen en noden.

We heten Lizan van harte welkom en wensen haar een fijne start toe!

Nieuws

Welkom Ilse!

Ilse start op woensdag 3 mei als therapeut voor kinderen, jongeren en volwassenen. Je kan reeds een afspraak plannen, haar contactinformatie vind je via deze link.

Na meer dan 20 jaar ervaring als maatschappelijk werkster in het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid, kriebelde het om vanuit een andere context met mensen te werken. De opleiding als counselor binnen de oplossingsgerichte, cognitieve, systemische therapie bood een antwoord. En naast het ondersteunen van jongeren bij Tejo in Brugge, mogen we Ilse nu ook bij ons verwelkomen.

Meer informatie over met welke vragen je bij Ilse terecht kan, vind je via deze link.

Nieuws

De Zilverberk bestaat één jaar!

We mochten op onze eerste verjaardag meteen een heleboel nieuwe collega’s verwelkomen. De sfeer zit nog steeds goed en de taart viel dik in de smaak! We kijken er naar uit jullie nog vele jaren bij te kunnen staan!

Op 1 maart 2021 gingen we officieel van start in De Zilverberk.

Deze praktijk was voor veel collega’s een antwoord op zeer diverse vragen en noden. Een nood om meer met het lichaam te kunnen werken bij somatische klachten door stress en angsten. Een vraag naar zelfontplooiing en jezelf te kunnen ontdekken in een andere rol. Een team rondom je hebben dat een visie heeft, op lichaam en geest, en samen nadenkt. Maar vooral toffe collega’s rondom je mogen hebben!

De eerste vergadering was een fijne kennismaking, maar een zoveelste lockdown gooide meteen roet in het eten voor de opstart. Sommige collega’s mochten zelfs niet starten. Dit heeft ons echter niet tegengehouden om het voorbije jaar te blijven zoeken en werken aan onze bloeiende praktijk!

We voelen nog steeds die fantastiche vibe van onze eerste ontmoetingen! Voor onze eerste verjaardag mochten we zelfs drie nieuwe collega’s verwelkomen. We sloten dat bewogen jaar graag af, en kijken vooral uit naar nog vele boeiende jaren!

Website door Clever-Web